Погребална агенция Каризма
Траурна агенция в София с офиси в Стрелбище и Лагера

Ние, Погребална агенция Каризма, разполагаме с два офиса в град София и предлагаме изключително конкурентни цени за траурни и погребални услуги, траурни стоки и атрибути. Извършваме траурни услуги основно на територията на София, но можем да помогнем и за всяко друго населено място. За повече информация - позвънете на посочените по-долу телефони или изпратете запитване и нашият екип ще се отзове незабавно.


Погребална агенция Каризма 2004 - София

Погребална агенция Каризма извършва следните погребални услуги - цялостно организиране на погребения, кремация, репатрация и подготовка на покойника, балсамиране, продажба на траурни стоки и атрибути като кръстове, пирамиди, жито, погачи, некролози, венци и други. ПА Каризма разполага със собствен транспорт за превоз в страната и чужбина.

Потърсете ни! Ние сме лоялни към Клиентите, разполагаме с богат опит и не се възползваме от ситуацията! Работим със сърце и човешкото отношение е наш приоритет!

С уважение: Йордан Георгиев
/Управител на погребална агенция Каризма/

 

Още информация за Погребалната агенция

Разполагаме с повече от 10 годишен опит в тази сфера, квалифициран екип и специализиран транспорт за репатрация в / от страната и чужбина. Извършваме превози в София, а и в цяла България, включително Благоевград, Перник, Гоце Делчев, Самоков, Ботевград, Враца, Видин, както и Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе ... навсякъде. Репатрираме покойници и в чужбина - Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, Молдова, Великобритания, Ирландия, Германия, Франция, Австрия, Италия, Унгария, Белгия, Холандия, а и т.н.

Посрещаме тленни останки, изпратени от цял свят до летище София, а и останалите летища в България.